Распоред реализације наставе од 01.09.2020.

Од првог до четвртог разреда:

Ученици првог, другог, трећег и четвртог разреда ићи ће у школу сваки дан, увек пре подне.

Свако одељење биће подељено, по азбучном реду у дневнику, у две приближно једнаке групе: групу А (прва половина одељења) и групу Б (друга половина одељења). Учитељи су обавестили родитеље у којој је групи њихово дете.

Настава ће се за једну групу одвијати почев од 07:30 часова, а за другу групу почев од 10:15 часова. Групе ће се смењивати на недељном нивоу:

  • једне недеље група А похађа наставу од 07:30 часова, а група Б од 10:15 часова;
  • наредне недеље група Б похађа наставу од 07:30 часова, а група А од 10:15 часова.

Група која наставу похађа почев од 07:30 часова имаће 4 часа дневно, док ће група која наставу похађа почев од 10:15 часова имати 3 часа дневно.

Продужени боравак ради од 07:30 до 13 часова.

Од петог до осмог разреда:

Свако одељење биће подељено, на основу азбучног реда у дневнику, у две групе: групу А (прва половина одељења) и групу Б (друга половина одељења). Одељењске старешине су обавестили родитеље у којој је групи њихово дете.

Распоред наставе у школи ће се одвијати на следећи начин: једне недеље група А похађа наставу три пута недељно (у понедељак, среду и петак) а група Б два пута недељно (уторак и четвртак).

Наредне недеље група Б похађа наставу три пута недељно (понедељак, среда и петак) а група А два пута недељно (у уторак и четвртак).

По овом принципу ће се смењивати сваке недеље.

Данима када њихова група по распореду не похађа наставу у школи, ученици прате наставу преко РТС-а.

Comments are closed.
Open 7 days INFO
Our Young Pre classroom is for ages. This age group is working
BELL SCHEDULE
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"