Хуманитарна акција “Хисарских шампиона” донирала маске и дезинфекциона средства

„Желимо да поделимо са вама нашу данашњу акцију, у којој смо школама “Коста Стаменковић” и “Светозар Марковић”, као и предшколској установи, донирали маске и дезинфенциона средства, потребна у складу са тренутном ситуацијом.

Данас смо имали и ту част да присуствујемо традиционалном састанку градоначелника др Горана Цветановића са свим директорима основних и средњих школа у сали Скупштине града Лесковца. Овим путем се такође захваљујемо градоначелнику на посвећеном времену.

Школе, као образовне установе, су основа сваког друштва, града и најважнија степеница сваког појединца… Тако да је главна идеја била да помогнемо да школарци што сигурније крену у ново полугође упркос потешкоћама.

Желимо и да апелујемо колико је у ствари важно да сви помажемо колико можемо.

Захваљујемо се људима који су стали иза нас и ово омогућили @zemix.leskovac, @apotekamedika, @twinstaxi.rs и локалној самоуправи, која константно, несебично пружа подршку.

Желимо да се јавимо свима, који можда имају жељу да нам се прикључе у наредним акцијама.

Драги школарци, СРЕЋАН полазак у школу!“

@leskovacgrad @hisarski.sampioni @kzmleskovac @oskostastamenkovic

Comments are closed.
Open 7 days INFO
Our Young Pre classroom is for ages. This age group is working
BELL SCHEDULE
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"