Хуманитарна акција “Хисарских шампиона” донирала маске и дезинфекциона средства

„Желимо да поделимо са вама нашу данашњу акцију, у којој смо школама “Коста Стаменковић” и “Светозар Марковић”, као и предшколској установи, донирали маске и дезинфенциона средства, потребна у складу са тренутном ситуацијом.

Данас смо имали и ту част да присуствујемо традиционалном састанку градоначелника др Горана Цветановића са свим директорима основних и средњих школа у сали Скупштине града Лесковца. Овим путем се такође захваљујемо градоначелнику на посвећеном времену.

Школе, као образовне установе, су основа сваког друштва, града и најважнија степеница сваког појединца… Тако да је главна идеја била да помогнемо да школарци што сигурније крену у ново полугође упркос потешкоћама.

Желимо и да апелујемо колико је у ствари важно да сви помажемо колико можемо.

Захваљујемо се људима који су стали иза нас и ово омогућили @zemix.leskovac, @apotekamedika, @twinstaxi.rs и локалној самоуправи, која константно, несебично пружа подршку.

Желимо да се јавимо свима, који можда имају жељу да нам се прикључе у наредним акцијама.

Драги школарци, СРЕЋАН полазак у школу!“

@leskovacgrad @hisarski.sampioni @kzmleskovac @oskostastamenkovic

Comments are closed.
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"