Наша визија

Чланови колелтива наше школе посвећени су адресирању потреба све деце стварањем школског окружења у којем свако дете може доживети успех у друштвеном и академском развоју, као и развити ентузијазам за учење. Деца уче да сарађују и преузму одговорност за своје поступке. Они уче да функционишу са осећајем заједнице, док одржавају индивидуалност и креативно самоизражавање. Они су третирани љубазношћу и поштовањем, и уче да поштују друге. Вишестепена окружења у учионицама омогућавају деци да постану активни учесници у властитом процесу учења.

Наша мисија

Мисија наше школе је припрема деце за живот кроз искуствено учење које се бави потребама сваког детета. Стварамо сигурно школско окружење које промовише друштвени и академски раст и развија ентузијазам за учење, позитивно самопоуздање и међукултурно разумевање.

Наша основна веровања

Учење захтева напор
Ученици имају одговорност да активно учествују у сопственом образовању.

Сви ученици поседују различите поклоне
Ученици морају бити мотивисани и способни да открију и користе своје вештине и таленте.

Позитивне визије су моћне
Ученици треба да развију позитивну визију своје будућности уз подршку породица, васпитача и заједнице школе и окружења.

Партнерства су неупоредива
Породице, васпитачи и заједнице школе и окружења морају формирати партнерство за подршку раста и развоја сваког ученика.

Подржно окружење подстиче раст
Ученици морају да доживљавају узајамно поштовање у безбедном и негујућем окружењу за учење. Морамо имати велика очекивања за наше ученике и за себе.

Раст мора бити континуиран
Едукатори морају да се ангажују у истраживању и текућем професионалном дијалогу посвећеном унапређењу наставе и учења.

Наши циљеви

Наша школа настоји да сваком детету донесе доживотну захвалност учењу.Наш богат образовни амбијент пружа сваком студенту широку основу знања и практичног искуства. Наставни план и програм се интегрише са државним стандардима Калифорније и доставља се кроз вишеструке програме у учионицама. Добро заокружена упутства допуњавају различити програми, укључујући музику, Лифе Лаб и физичко васпитање, као и визуелне, перформативне и кулинарске уметности. Ученици развијају осећај заједнице, задржавајући индивидуалност и креативно самоизражавање. Наша разнолика заједница подстиче сарадње, узајамно поштовање и понос у академском напретку.