Србија хода – за корак ближе здрављу

У суботу 12.09.2020. ПСК “Кукавица” под покровитељством Планинарског савеза Србије организована је традиционална републичка спортско рекреативна манифестација “Дан пешачења – Србија 2020” која се ове године реализује под слоганом “Србија хода – за корак ближе здрављу”.

Дужина целе стазе је 3800 м, почев од парка “9. Југовића” преко платоа код репетитора, највише коте ( 341 мнв.), до Спомен парка.

Циљ манифестације је да се пешачење претвори у навику која има огроман значај за физичко и ментално здравље свих грађана. Дан пешачења је забаван и једноставан начин да се у друштву истражи радост ходања и дружења, али и активног и здравог начина живота који утиче на психофизичко здравље и имунитет.

Овој акцији придружили су се ученици петог и шестог разреда наше школе у пратњи наставника Ненада Пешића и Снежане Митић. Такође, акцији су се придружили и наставници Бојана Стојановић, Милена Стојановић и Марија Анђелковић.

Акција је успешно реализована уз поштовање правила превенције ширења COVID-19.

Comments are closed.
Open 7 days INFO
Our Young Pre classroom is for ages. This age group is working
BELL SCHEDULE
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"