Србија хода – за корак ближе здрављу

У суботу 12.09.2020. ПСК “Кукавица” под покровитељством Планинарског савеза Србије организована је традиционална републичка спортско рекреативна манифестација “Дан пешачења – Србија 2020” која се ове године реализује под слоганом “Србија хода – за корак ближе здрављу”.

Дужина целе стазе је 3800 м, почев од парка “9. Југовића” преко платоа код репетитора, највише коте ( 341 мнв.), до Спомен парка.

Циљ манифестације је да се пешачење претвори у навику која има огроман значај за физичко и ментално здравље свих грађана. Дан пешачења је забаван и једноставан начин да се у друштву истражи радост ходања и дружења, али и активног и здравог начина живота који утиче на психофизичко здравље и имунитет.

Овој акцији придружили су се ученици петог и шестог разреда наше школе у пратњи наставника Ненада Пешића и Снежане Митић. Такође, акцији су се придружили и наставници Бојана Стојановић, Милена Стојановић и Марија Анђелковић.

Акција је успешно реализована уз поштовање правила превенције ширења COVID-19.

Comments are closed.
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"