Рекреативна настава – Брзеће, Копаоник

Настава у природи, која је одложена због вируса COVID-19, реализована је у периоду од 29. јуна до 5. јула 2020. Рекреативна настава се одржала на Копаонику, у селу Брзеће, у хотелу „Јуниор“. На рекреативну наставу су отишли ученици III-3 одељења под надзором учитељице Марије Младеновић.

Ова настава у природи има за циљ да деца бораве у природи што је више могуће и буду физички активна, али има и едукативни карактер, где су деца имала прилику да науче много занимљивих ствари о овој планини, али и природи уопште. Видели су пуно лековитог биља, пробали плодове дивље трешње, јели дивље јагоде и били су попут правих планинара. Неке од шетњи у којима су упознали чари Копаоника су: Споменик на Мрамору, жичара “Бела река”, река Топлица, воденице, поточаре… Када не шетају, деца би уживала у садржају „Ђура парка“ на свежем ваздуху или на спортским теренима, тренирајући одбојку, кошарку или учествујући у штафетним играма.

Деца су у слободно време уживала у садржајима хотела „Јуниор“, а за здравље, храну и анимацију, поред учитеља, побринуло се и љубазно особље овог хотела. Ова рекреативна је иза себе оставила лепе успомене које ће свако дете памтити и радо их се сећати.

Comments are closed.
Open 7 days INFO
Our Young Pre classroom is for ages. This age group is working
BELL SCHEDULE
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"