Похвале за најуспешније у 2022 / 2023. години

Дана 28.06.2023. на Видовдан, свим ученицима наше школе су традиционално подељене књижице и дипломе. У холу школе, одржана је подела похвала свим ученицима и наставницима, који су ове школске године имали запажене резултате на разним такмичењима.

.

Након кратког говора директорке и наставнице историје, Бојане Стефановић, која је децу подсетила на значај данашњег дана за српску историју, уручена је похвала и награда ђаку генерације, Луки Ратковићу. Ученик 82 одељења, Лука Ратковић имао је бројне успехе на такмичењима из математике, почев још од трећег разреда, али и из хемије и историје па је зато и добио ову ласкаву титулу.

По први пут у нашој школи је ове године проглашен спортиста генерације. Ова титула је припала, ученици 82 одељења, Лени Стојиљковић. Ученица је освајала више првих места из гимнастике, а 2022. године је проглашена и за спортску наду града Лесковца.

Ученик 72 одељења, Константин Митровић, добио је награду Црвеног крста за освојено прво место на конкурсу за промоцију добровољног, анонимног и ненаграђеног давалаштва крви „Крв живот значи“.

.

Сви ученици, који су освојили једно од прва три места на неком такмичењу, добили су похвале од Наставничког већа ОШ “Коста Стаменковић“.

Похвале су уручене и свим учитељима и наставницима, чији су ученици били јако успешни током ове школске године.

На крају програма је за све награђене ученике и упошљенике школе организована мала закуска у холу школе.

Comments are closed.
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"