Похвале за најуспешније у 2022 / 2023. години

Дана 28.06.2023. на Видовдан, свим ученицима наше школе су традиционално подељене књижице и дипломе. У холу школе, одржана је подела похвала свим ученицима и наставницима, који су ове школске године имали запажене резултате на разним такмичењима.

.

Након кратког говора директорке и наставнице историје, Бојане Стефановић, која је децу подсетила на значај данашњег дана за српску историју, уручена је похвала и награда ђаку генерације, Луки Ратковићу. Ученик 82 одељења, Лука Ратковић имао је бројне успехе на такмичењима из математике, почев још од трећег разреда, али и из хемије и историје па је зато и добио ову ласкаву титулу.

По први пут у нашој школи је ове године проглашен спортиста генерације. Ова титула је припала, ученици 82 одељења, Лени Стојиљковић. Ученица је освајала више првих места из гимнастике, а 2022. године је проглашена и за спортску наду града Лесковца.

Ученик 72 одељења, Константин Митровић, добио је награду Црвеног крста за освојено прво место на конкурсу за промоцију добровољног, анонимног и ненаграђеног давалаштва крви „Крв живот значи“.

.

Сви ученици, који су освојили једно од прва три места на неком такмичењу, добили су похвале од Наставничког већа ОШ “Коста Стаменковић“.

Похвале су уручене и свим учитељима и наставницима, чији су ученици били јако успешни током ове школске године.

На крају програма је за све награђене ученике и упошљенике школе организована мала закуска у холу школе.

Comments are closed.
Open 7 days INFO
Our Young Pre classroom is for ages. This age group is working
BELL SCHEDULE
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"