Дечији рад поводом Дана школе

Moja школа

Школа је храм знања и учења и она нас води до првог пута и до многих наших следећих корака. У њој учимо како да постанемо бољи и паметнији људи. Школа је наша друга кућа, а наставници и одељење друга породица. Бити ученик је битна ствар у животу, иако многа деца то не схватају.

Наша школа је лепа као и свака друга. Окружена је великим простором намењеним за децу. Пуна је зеленила и цвећа. Она има најлепше учионице,које су окићене прелепим дечјим радовима и цртежима. Наша школа налази се у подножју брда Хисар.

Сваког је дана пуна веселе деце, а уједно и добрих другара. Она носи назив једног познатог хероја, Косте Стаменковића. У самој школи налази се и фискултурна сала, коју сва деца воле јер се тамо играмо и трчимо, а уједно и бавимо спортом.

У школи имамо и један мањи зоолошки врт где се налазе ситније животињице попут зеке, птица, кокошке итд. Међу њима се налази и паун који нас сваког дана поздравља ширећи своја прелепа крила. По причи моје маме која је ишла у исту школу, сваки кутак чува тајне, које буде сећања на старе дане и прелепе тренутке, проведене са пријатељима.

Школа је радила пуним плућима све док овај велики вирус није све упропастио. Сада не виђамо све другаре и није нам лепо, као што је било, али ја волим своју школу упркос свему и волећу је и кад се од ње растанем иако то не желим.

Срце моје школе куцаће још много година и одликоваће се добрим и успешним ђацима некада можда будућим научницима.

Даница Васић (V-1)

Comments are closed.
Open 7 days INFO
Our Young Pre classroom is for ages. This age group is working
BELL SCHEDULE
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"