[scp_menu menu_type="menu_mobile"]
[st_logo css_animation="fadeIn" css=".vc_custom_1594765222733{margin-bottom: 10px !important;}"]
[scp_theme_button title="новости" align="right" css=".vc_custom_1593882582868{margin-top: 13px !important;margin-left: 15px !important;background-color: #b47dc1 !important;}" el_class="hoverable" custom_background_color="#b47dc1" bg_color_hover="#b47dc1" link="url:http%3A%2F%2Fkostastamenkovic.edu.rs%2Fcategory%2Fnews%2F|title:%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8||"][scp_menu menu_type="menu_top" position="vc_pull-right" css=".vc_custom_1489056159547{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}"]

Дечији рад поводом Дана школе

Moja школа

Моја школа, у коју идем, се зове „Коста Стаменковић“. Налази се у подножју брдовитог и најлепшег насеља Хисар. У њој иду ђаци од првог до осмог разреда. Деца долазе из неколико околних насеља.

Своју школу доживљавам својом другом кућом, а другаре из одељења још једном породицом, јер проводимо доста времена заједно.

У мојој школи постоји велико школско двориште. У једном делу тог дворишта је терен за фудбал и кошарку, а у другом је трим стаза. Поред тога ту је велики летњиковац, направљен од дрвета, у коме се најчешће окупљају ђаци пре или после часова.

Из школског дворишта се може ући у салу за физичко, у којој има доста справа за вежбање и тренинге. У приземљу школе је велики хол. Ту се изводе приредбе за Дан школе и Светог Саву, и организује новогодишњи маскенбал. Такође ту се налази мала кантина и прoсторије за предшколце.

На наредном спрату су канцеларије за психолога, педагога, директора и зборница. Поред улаза у зборницу је постављена биста народног хероја Косте Стаменковића, по коме је школа добила назив.

Овде имамо доста учионица и кабинета. Тренутно користимо кабинете за информатику и музичко. Могу да кажем да су кабинети занимљивији од учионица јер су опремљени за предмет за који су намењени.

Скоро свака учионица је украшена паниома и фигурицама. Тако је и са осталим просторијама у школи. У ходницима су окачени разни ученички и наставнички радови и слике. Мислим да због тога свако, ко се нађе у школи може да осети неку топлину.

Имамо библиотеку која је добро опремљена књигама.

Најлепши и најбољи део школе чине наставници и ученици. Пре подне иду млађи разреди и учитељице, а после подне старији разреди и наставници. Наставници су сви супер, добро објашњавају, имају разумевања за сваког и увек су ту да помогну.

„Школе су велике и добре маме, стотину деце негују саме…“

Емилија Радоичић (V-3)

Comments are closed.
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"