,,Ускршње чаролије”-креативна радионица за децу и родитеље

На ускршњој радионици 23.4.2024. године, одељење IV² је окупило родитеље и децу, где су заједно имали исти задатак: уживање у заједничком дружењу и креативном стварању, украшавање ускршњих украса и прављење декорација.

Како је Ускрс породични празник, где чланови породице проводе заједно, ово је био начин да се те традиционалне активности попут бојања јаја, размену ускршњих јаја, израде украса и декорације, споје у једну ликовну радионицу. То је прилика да се родитељи и деца укључе у заједнички рад, деле радост и стварају трајне успомене, које ће се сећати кроз генерације.

.

.

Како је креативност способност, која омогућава појединцима да изразе своје идеје на оригиналан и иновативан начин, учитељица Весна Чекић је припремила дрвене фигуре за осликавање и фигуре у облику зечева за украшавање, где су родитељи и деца имали задатак, а то је да употребе своју креативност и машту.

Заједничко стварање дало је веома лепе и занимљиве ускршње декорације, које ће красити њихове домове.

.

.

Comments are closed.
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"