Трибина “Трговина људима”

У ОШ „Коста Стаменковић“ у Лесковцу, дана 01.12.2022. године, са почетком у 18 часова, одржана је трибина „Трговина људима“ (Координација институција у заштити жртава трговине људима)“.

Трибину је одржао директор Центра за Социјални рад у Лесковцу Предраг Момчиловић.

Трибини су присуствовала по два родитеља из сваког одељења од првог до осмог разреда, по један родитељ из Савета родитеља, као и по један или више заинтересованих родитеља за ову трибину. Присуствовали су и сви чланови школског Тима за безбедност, ПП служба и разредне старешине.

.

.

Присутни на трибини су показали велико интересовање за ову тему, постављали питања, на која је одговарао директор Предраг Момчиловић и директор школе Александра Сибиновић. Такође, приказан је један филм едукативног садржаја, везан за постојећу тему трибине.

Сви присутни замолили су директора ЦСР Предрага Момчиловића и директора школе Александру Сибиновић да се слична тематика понуди и деци у школи у току школске године.

Comments are closed.
Open 7 days INFO
Our Young Pre classroom is for ages. This age group is working
BELL SCHEDULE
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"