Трибина “Трговина људима”

У ОШ „Коста Стаменковић“ у Лесковцу, дана 01.12.2022. године, са почетком у 18 часова, одржана је трибина „Трговина људима“ (Координација институција у заштити жртава трговине људима)“.

Трибину је одржао директор Центра за Социјални рад у Лесковцу Предраг Момчиловић.

Трибини су присуствовала по два родитеља из сваког одељења од првог до осмог разреда, по један родитељ из Савета родитеља, као и по један или више заинтересованих родитеља за ову трибину. Присуствовали су и сви чланови школског Тима за безбедност, ПП служба и разредне старешине.

.

.

Присутни на трибини су показали велико интересовање за ову тему, постављали питања, на која је одговарао директор Предраг Момчиловић и директор школе Александра Сибиновић. Такође, приказан је један филм едукативног садржаја, везан за постојећу тему трибине.

Сви присутни замолили су директора ЦСР Предрага Момчиловића и директора школе Александру Сибиновић да се слична тематика понуди и деци у школи у току школске године.

Comments are closed.
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"