Школска слава Свети Сава

На Дан св. Саве наша школа је преузела од Техничке школе „Раде Металац” домаћинство и организацију Светосавских свечаности за наредну школску годину. У градској цркви Свете Тројице, директорка школе др Александра Сибиновић је у име школе преузела домаћинство од директора Техничке школе.

Затим је у нашој школи у 11 сати свештеник Страхиња Ераковић пресекао колач у част Дана Светога Саве. Неколико ученика, чланова хора, отпевали су химну св. Сави. Директорка је неколико ученика за постигнуте досадашње резултате наградила књигама. Затим је одржала пригодан говор. Овогодишњи школски домаћини славе Александар Димчић и Ана Стојковић су изузетно лепо припремили послужење за ученике и за запослене у школи. Домаћини за наредну школску славу су Јелена Драгић и Маја Цветковић.

Школска слава је ове године обележена скромно, без приредбе и присуства ученика, родитеља и званица због веома тешке епидемиолошке ситуације.

Надамо се да ћемо наредне године, као домаћини на нивоу града, имати прилике да организујемо Светосавске свечаности у пуном сјају и капацитету.

Comments are closed.
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"