[scp_menu menu_type="menu_mobile"]
[st_logo css_animation="fadeIn" css=".vc_custom_1594765222733{margin-bottom: 10px !important;}"]
[scp_theme_button title="новости" align="right" css=".vc_custom_1593882582868{margin-top: 13px !important;margin-left: 15px !important;background-color: #b47dc1 !important;}" el_class="hoverable" custom_background_color="#b47dc1" bg_color_hover="#b47dc1" link="url:http%3A%2F%2Fkostastamenkovic.edu.rs%2Fcategory%2Fnews%2F|title:%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8||"][scp_menu menu_type="menu_top" position="vc_pull-right" css=".vc_custom_1489056159547{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}"]

Здравље

Здравље је важна компонента окруженог образовања за ученике свих узраста.

Педагошко-психолошка служба

Психолог и педагог су стручни сарадници, који непосредно прате рад наставника и ученика, постигнућа, потешкоће, потребе, развојне појаве, примереност школских програма и захтева могућностима и способностима ученика. Такође прате квалитет наставе,процењују ученичке способности,интересовања, умеће… Веома је важно да сарађују са наставницима, родитељима и ученицима. Речју, ту су са Вама и због Вас!

Уколико имате недоумица или питања, а сматрате да Вам психолог и педагог могу помоћи,обавезно се обратите нашој служби.

Стоматологија

ОШ „Коста Стаменковић“ има за циљ побољшање зубног здравља свих ученика кроз пружање приступа стоматолошкој неги на лицу места.

Стоматолошка ординација у нашој школи постоји преко 20 година, где се врше и пружају стоматолошке услуге. Ту спадају стоматолошки и систематски прегледи, све врсте санација укључујући и вађење зуба.

Поред тога посебна пажња је усмерена на превентиву и едукацију (мотивацију) у очувању зуба, правилне оралне хигијене и исхране. Сваки пацијент у току једне школске године има обавезан стоматолошки преглед, у зависности од узраста који обухвата превентивну заштиту. Прегледи су у току године више пута (локални, апликација флорида, заштита тј. заливање сталних шестица).

Осмех је оно што омогућава зубима да дишу.