Првацима максе и антибактеријски гелови

Дана 03.12.2020. ученицима првог разреда су подељене маске и антибактеријски гелови, а донирао их је наш најпознатији тенисер света Новак Ђоковић.

Прваци су добили самочистећу баријерну сребрну маску са јонима сребра и зеолитом и антибактеријски грл са сребрним јонима за дуготрајну заштиту од патогених микроорганизма.

Сребрна баријерна маска (немедицинска) је производ са јонима сребра, који имају учинак у смањењу присутности и неутрализацији патогена. Предност маске огледа се у чињеници да се њена ефикасност током времена коришћења не смањује. Сребрна баријерна маска је креирана ултразвучном јонизацијом, која у трослојну, заштитну тканину, трајно интегрише јоне сребра чистоће 99,99 Аg+ и зеолит клиноптилолит у невидљиви молекуларни филм (1-2 микрометра дебљине).

Антибактеријски гел са јонима сребра пружа поуздану заштиту кожи у сузбијању преношења болести “прљавих руку”. Сребро је најјачи природни антибиотик и најпоузданији савезник у борби против нежељених микроорганизама, који настањују и инфицирају површину коже. Наношењем Гела на кожу руке, сребрни јони (чистоће 99,99 Ag+) остварују дуготрајан ефекат, уништавајући све патогене микроорганизме, који се на њој задржавају.

Велико хвала нашем најпознатијем тенисеру Новаку Ђоковићу.

Comments are closed.
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"