Новогодишњи сусрет са “Дугом”

Дана 28.12.2022., ученици наше школе посетили су дневни боравак “Дуга”, да би се уз кратку приредбу и поклоне дружили са корисницима овог центра.

Желели смо овом посетом да улепшамо празнике и њиховим члановима, али и нашим ученицима, јер је брига и емпатија, као и развијање хуманости и осећања солидарности, једини прави пут за квалитетно одрастање и развој личности детета.

.

.

.

Лепо дружење и размена добре енергије завршена је спонтаном журком. Ученици су поред дружења са децом и младим људима, који своје дане проводе у “Дуги” имали прилику и да погледају њихову изложбу новогодишњих ручних радова.

За све ученике и наставнице, које су биле са њима, ово је било поподне за памћење.

На крају смо испраћени уз “до виђења до неке нове прилике” и добили на поклон неколико сувенира, које су они израдили, као и договором да ускоро организујмо неку узвратну посету.

Comments are closed.
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"