Новогодишњи сусрет са „Дугом“

Дана 28.12.2022., ученици наше школе посетили су дневни боравак „Дуга“, да би се уз кратку приредбу и поклоне дружили са корисницима овог центра.

Желели смо овом посетом да улепшамо празнике и њиховим члановима, али и нашим ученицима, јер је брига и емпатија, као и развијање хуманости и осећања солидарности, једини прави пут за квалитетно одрастање и развој личности детета.

.

.

.

Лепо дружење и размена добре енергије завршена је спонтаном журком. Ученици су поред дружења са децом и младим људима, који своје дане проводе у „Дуги“ имали прилику и да погледају њихову изложбу новогодишњих ручних радова.

За све ученике и наставнице, које су биле са њима, ово је било поподне за памћење.

На крају смо испраћени уз „до виђења до неке нове прилике“ и добили на поклон неколико сувенира, које су они израдили, као и договором да ускоро организујмо неку узвратну посету.

Comments are closed.
Open 7 days INFO
Our Young Pre classroom is for ages. This age group is working
BELL SCHEDULE
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"