Моја школа

Моја школа је Основна школа “Коста Стаменковић и налази се на Хисару. Има велико двориште као и кошаркашки и фудбалски терен и фискултурну салу.

Школа је веома лепа. Окружена је зеленилом. Испред школе налази се летњиковац који нам служи да у њему седимо и ужинамо.

У школи постоји велики број учионица. Оне су велике, осветљене и украшене нашим цртежима. Ходници су велики и дугачки.У приземљу се налази велика бина која нам служи за драмску секцију и представе. На првом спрату се налази зборница за наставнике и директорова канцеларија. Ту је и просторија за продужени боравак.

Поред моје школе налази се прелепи гумени парк,где ми често одлазимо са учитељицом и за време великог одмора. У близини школе је брдо Хисар које често посећујемо.

Ја волим своју школу, јер је школа мој други дом. У њој проводим доста времена са учитељицом која ме учи и саветује.

Моја школа је најбоља школа у граду.

Борис Митровић (IV-2)

Comments are closed.
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"