Моја школа

Моја школа је Основна школа “Коста Стаменковић и налази се на Хисару. Има велико двориште као и кошаркашки и фудбалски терен и фискултурну салу.

Школа је веома лепа. Окружена је зеленилом. Испред школе налази се летњиковац који нам служи да у њему седимо и ужинамо.

У школи постоји велики број учионица. Оне су велике, осветљене и украшене нашим цртежима. Ходници су велики и дугачки.У приземљу се налази велика бина која нам служи за драмску секцију и представе. На првом спрату се налази зборница за наставнике и директорова канцеларија. Ту је и просторија за продужени боравак.

Поред моје школе налази се прелепи гумени парк,где ми често одлазимо са учитељицом и за време великог одмора. У близини школе је брдо Хисар које често посећујемо.

Ја волим своју школу, јер је школа мој други дом. У њој проводим доста времена са учитељицом која ме учи и саветује.

Моја школа је најбоља школа у граду.

Борис Митровић (IV-2)

Comments are closed.
Open 7 days INFO
Our Young Pre classroom is for ages. This age group is working
BELL SCHEDULE
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"