Дечија недеља “Велико срце деце Србије” 2023 – 4. дан

Манифестација Дечија недеља се одржава сваке године прве недеље месеца октобра, са циљем скретања пажње јавности на децу и младе, на дете као носиоца права, на потребе деце у породици, друштву и локалној заједници, на њихово право да одрастају у што бољим условима, на једнаке шансе за развој и остварење потенцијала.

Четрвртог дана организовано је и исцртавање школског терена кредама у боји на тему Дечије недеље “Велико срце деце Србије“.

У реализацији ове активности учешће су узеле и обе групе предшколаца наше школе. Традиционална активност започела је обликовањем великог срца на самом терену. Ученици су са својим учитељима овим симболом желели да пошаљу поруку да верују у здрав развој, срећу и добробит деце и да је детињство најлепше доба. Ученици првог разреда су посетили Кућу вештина.

Током посете имали су пројекцију цртаног филама „Кирику“ и музичко рекреативну радионицу са балонима такмичарског типа.

.

Comments are closed.
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"