Отварање новог игралишта ОШ „Коста Стаменковић“

Наша школа је добила ново игралиште и двориште. Терен за спортове је комплетно пресвучен новим асфалтом, а остатак дворишта је поплочан дворишним плочама. Са већ раније уређеним двориштем, сада је наше школско двориште најуређеније и најлепше у граду, а сигурно и шире.

Свечаном отварању дворишта присуствовали су градоначелник Лесковца Горан Цветановић и Бојан Тојага, шеф Одељења за друштвене делатности и локални развој. Био је такође велики број грађана, становника овог краја, као и сви наставници и ученици наше школе.

Директор школе Горан Ристић се захвалио представницима Општине у име наше школе и нагласио је да планирају да наставе са сарадњом и инвестицијама, јер је ова школа украс не само Хисара, већ целог града.

Comments are closed.
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"