Дечја недеља

И ове године, као и свих претходних, наша школа је обележила Дечју недељу низом активности  од 02.10. до 06.10.2017. под називом Градимо мостове међу генерацијама за радост сваког детета!

У склопу отварања обележавања Дечије недеље под називом Деца - деци, у понедељак 2. октобра, први час био је посвећен Конвенцији о правима детета.

У уторак 3. октобра представници Ученичког парламента наше школе посетили су  Основну школу „Васа Пелагић“ и тамо учествовали у Округлом столу  на тему Подстицање међугенерацијске сарадње и пријатељства и превазилажење стереотипа о јаза међу генерацијама. Округлом столу присуствовали су представници Ученичких парламената свих основних школа нашег града.

Истог дана ученици од првог до четвртог разреда су у нашој школи учествовали у активности  Цртање на асфалту -  исцртавње школског терена на тему Дечија радост - мост међу генерацијама.

У среду 4. октобра, ученици првог разреда ишли су у Народно позориште и бесплатно гледали представу Како су постале ружне речи,  по тексту Душка Радовића.

У четвртак 5. октобра, ученици другог, трећег и четвртог разреда су у нашој школи одржали приредбу за прваке под називом Добро нам дошли прваци. Том приликом поделили су  првацима  поклоне (лептириће и оловке), које су направили ученици 4. разреда са својим учитељима на креативној радионици  Правимо играчку за наше прваке.

У петак 6. октобра, представници нашег Ученичког парламента ишли су на пријем код градоначелника у коме су учествовали ученици, предшколци и деца из вртића нашег града.

Comments are closed.
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
ОШ "Коста Стаменковић"
2017-03-13T11:54:16+01:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. ОШ "Коста Стаменковић" 2017-03-13T11:54:16+01:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://kostastamenkovic.edu.rs/testimonials/positive-impact/
0
ОШ "Коста Стаменковић"