Порука директора

„Од колевке па до гроба најлепше је ђачко доба.“

Бранко Радичевић

Наша жељна деца имају стварну жеђ за учење и наш одличан тим особља је посвећен и посвећен осигуравању да свако дете постиже. Имамо високе стандарде и очекујемо најбоље.

Горан Ристић, директор

Драги родитељи,
           .ученици и
           .посетиоци сајта,

           .Срдачно Вас поздрављам у своје и у име свих ученика и упосленика Основне школе „Коста Стаменковић“ из Лесковца.

           .Наша школа рођена је 16.10.1965. године и кроз своју историју прерасла је у модерну установу широког срца. Овде смо да бисмо својим ученицима омогућили што боље услове за рад, пружили им што квалитетније образовање и подржали их у образовном и социјалном развоју.

           .Жеља и задатак су нам да у нашој школи влада што пријатнија радна атмосфера, да се у њој сви осећамо као у свом дому и да њоме будемо задовољни, како ученици и запослени, тако и родитељи и сви посетиоци наше установе. У том циљу помажемо једни другима, учимо једни од других и једни уз друге.

           .Наш успех и напредак зависи од свих нас заједно. Стога Вас са великим задовољством позивам, дођите и упознајте се са нашом установом и уверите се у квалитет нашег рада.

           .Радујемо се Вашој посети.

Директор школе,
Горан Ристић

 

Open house

If you cannot visit during an Open House, we welcome families for a personal tour. Contact the Admission Office or call 609-986-1702 to schedule an appointment.

  • One
  • Two
  • Two

Families love ED

Students start on the right foot

Graduate empowered

P: 609–986–1702
F: 609–924–2364
Assistant Head of School and Strategic Advancement

Daily menu signs are posted at the beginning of all meal lines. Items offered as a part of lunch are listed within the grain, protein, milk, fruit and vegetable spaces on the menu board.

Daily menu signs are posted at the beginning of all meal lines. Items offered as a part of lunch are listed within the grain, protein, milk, fruit and vegetable spaces on the menu board.

Daily menu signs are posted at the beginning of all meal lines.
Items offered as a part of lunch are listed within the grain, protein, milk, fruit and vegetable spaces on the menu board.

automatic translation