Дечја недеља

И ове године, као и свих претходних, наша школа је обележила Дечју недељу низом активности  од 02.10. до 06.10.2017. под називом Градимо мостове међу генерацијама за радост сваког детета!

У склопу отварања обележавања Дечије недеље под називом Деца - деци, у понедељак 2. октобра, први час био је посвећен Конвенцији о правима детета.

У уторак 3. октобра представници Ученичког парламента наше школе посетили су  Основну школу „Васа Пелагић“ и тамо учествовали у Округлом столу  на тему Подстицање међугенерацијске сарадње и пријатељства и превазилажење стереотипа о јаза међу генерацијама. Округлом столу присуствовали су представници Ученичких парламената свих основних школа нашег града.

Истог дана ученици од првог до четвртог разреда су у нашој школи учествовали у активности  Цртање на асфалту -  исцртавње школског терена на тему Дечија радост - мост међу генерацијама.

У среду 4. октобра, ученици првог разреда ишли су у Народно позориште и бесплатно гледали представу Како су постале ружне речи,  по тексту Душка Радовића.

У четвртак 5. октобра, ученици другог, трећег и четвртог разреда су у нашој школи одржали приредбу за прваке под називом Добро нам дошли прваци. Том приликом поделили су  првацима  поклоне (лептириће и оловке), које су направили ученици 4. разреда са својим учитељима на креативној радионици  Правимо играчку за наше прваке.

У петак 6. октобра, представници нашег Ученичког парламента ишли су на пријем код градоначелника у коме су учествовали ученици, предшколци и деца из вртића нашег града.

Comments are closed.
Ed Sport news INFO
All the latest school sport and grass roots reports on ED Sport. News, reports, analysis and more.
SEE ALL
Tweets
Please fill all required widget settings!
Contact Info
Praesent quis risus nec mi feugiat vehicula. Sed nec feugiat arcu.
  • Address Line 1
  • (123) 456 789
  • email@example.com
automatic translation